Γιορτή του πατέρα: Πώς να τον εκπλήξεις!

Μπορεί η Γιορτή της Μητέρας να είναι πιο διαδεδομένη αλλά και η Γιορτή του Πατέρα είναι εξίσου σημαντική, γιατί, πώς να το κάνουμε γλυκιά μου μανούλα; Χωρίς αυτόν δε θα είχαμε το/ τα παιδάκι/ -ια μας! Γιατί λοιπόν να μην του προσφέρουμε απλόχερα μία υπέροχη ημέρα που θα θυμάται για πολύ καιρό; 




Ας δούμε μία προς μία κάποιες πολύ ωραίες ιδέες:


Πρωινό στο κρεβάτι! 

Λένε ότι η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται, οπότε τι καλύτερο από το να του πάμε το πρωινό στο κρεβάτι; Έτσι θα του δώσουμε μία ιδέα για το τι πρόκειται να ακολουθήσει την υπόλοιπη ημέρα που είναι η ημέρα του άλλωστε... 


Ας πάμε μία μονοήμερη εκδρομή!

Τώρα που άνοιξαν οι μετακινήσεις λόγω τουρισμού, είναι η καλύτερη ευκαιρία για μία απόδραση. Νομίζω ότι όλοι το έχουμε ανάγκη μετά από έναν τόσο δύσκολο χειμώνα... Ας ξεχυθούμε σε παραλίες, βουνά, ό,τι αρέσει στον καθένα μας χωρίς δεύτερη σκέψη, φυσικά με τις μάσκες μας και τις κατάλληλες αποστάσεις. Το καλύτερο; Θα του πούμε ότι θα πάμε μια μονοήμερη εκδρομούλα οικογενειακά αλλά δε θα του πούμε το μέρος. Ας τον αφήσουμε στην ευχάριστη αυτή αγωνία για το τι μπορεί να του έχουμε ετοιμάσει...


Τι θα έλεγες για μια βραδιά καραόκε;

Σίγουρα είναι μία πρωτότυπη ιδέα που θα μας κάνει, μικρούς μεγάλους, να το διασκεδάσουμε και να γελάσουμε με την ψυχή μας. Μην παραλείψεις να βγάλεις φωτογραφίες και βίντεο! 


Ας διοργανώσουμε ένα μπάρμπεκιου!

Δεν υπάρχει άντρας που να μην του αρέσει το ψήσιμο ή έστω, αν όχι το ψήσιμο, τουλάχιστον τα κοψίδια! Ας διοργανώσουμε μία ημέρα ή μία βραδιά μπάρμπεκιου για τους αγαπημένους μας. Αν γνωρίζουμε από ψήσιμο, μπορούμε να τα αναλάβουμε όλα εμείς, μόνο για αυτή την ημέρα φυσικά!


Και από δώρο τι γίνεται;

Όσον αφορά το δώρο, τι καλύτερο από ένα προσωποποιημένο μοναδικό δωράκι; Έχω να σου προτείνω φυσικά το Myikona το οποίο είναι πολλάκις δοκιμασμένο με εξαιρετικής ποιότητας πράγματα και γρήγορη αποστολή. Έχω πάρει άπειρα πράγματα από εκεί και θα συνεχίσω να παίρνω. Από κούπες, άλμπουμ, καμβάδες, κορνίζες και δε συμμαζεύεται... Εδώ είναι ένα από τα πολλά πράγματα που έχω παραγγείλει από αυτό το site. Έχει ετοιμάσει και ειδικά προσωποποιημένα δωράκια για τη Γιορτή του Πατέρα. Πριν το απορρίψεις πρέπει οπωσδήποτε να του ρίξεις μία ματιά! Θα με θυμηθείς! 


Όπως και να αποφασίσεις να περάσετε αυτή την ημέρα, εύχομαι από καρδιάς να του προσφέρεις μία αξέχαστη ημέρα γιατί το αξίζει!


Φυσικά, μπορείς να μου στέλνεις κι εσύ τις ιδέες σου, τη γνώμη σου και πράγματα που σε απασχολούν ή που θέλεις να ακουστούν, στο email μου manoula1@yahoo.com. Επίσης μην ξεχάσεις να με ακολουθήσεις στις σελίδες μου στο Facebook και στο Instagram και να γραφτείς στο newsletter μου. 


Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα για μένα, πάτα εδώ.


Μέχρι το επόμενο άρθρο μου, σε φιλώ γλυκιά μανούλα!!!



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις