Το απόλυτο e-book "ΚΙΤ Baby Shower"

Σου έχω ευχάριστα νέα! Μετά τη δοκιμασμένη επιτυχία που είχε το δικό μου Baby Shower, μετά από ώρες αναζήτησης και σχεδιασμού του απαραίτητου υλικού που χρειάζεται για να έχω το τέλειο και το πιο πετυχημένο Baby Shower, συγκέντρωσα όλο το υλικό που θα χρειαστείς για να διοργανώσεις, το δικό σου μοναδικό Baby Shower χωρίς να χρειαστεί να αφιερώσεις χρόνο στην αναζήτηση των όσων χρειάζεσαι.

Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βάλεις τα αναψυκτικά, τα μεζεδάκια, την τούρτα και τη μουσική! Όλα τα άλλα άστα επάνω μου!

Σου έχω το ΑΠΟΛΥΤΟ ΚΙΤ με όλα τα απαραίτητα! Ένα υπέροχο δεκαπεντασέλιδο PDF για μία τέλεια διοργάνωση ενός αξέχαστου και διασκεδαστικού Baby Shower.



Το κιτ περιλαμβάνει:

-Checklist για να μη σου διαφύγει καμία λεπτομέρεια από τη διοργάνωση

-5 καταπληκτικά παιχνίδια με τους κανόνες τους

-2 αναμνηστικά για την ημέρα αυτή

-2 extras για τη διοργάνωση



Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να εκτυπώσεις μεμονωμένες τις σελίδες και ΟΧΙ σε εκτύπωση διπλής όψεως και... το πάρτυ αρχίζει...!!!!

Αποστέλλεται σε μορφή PDF στο email σου σε αρχείο zip, το κάνεις εξαγωγή και το αποθηκεύεις. 

Μπορείς να το εκτυπώσεις στον εκτυπωτή σου ή σε ένα τυπογραφείο. 

Για καλύτερο αποτέλεσμα επίλεξε "Βέλτιστη" ποιότητα εκτύπωσης.

Επίσης σου προτείνω τα παιχνίδια να τα εκτυπώσεις σε κοινό χαρτί Α4 ενώ τα αναμνηστικά για τη μαμά και το μωρό αλλά και τα extras θα ήταν καλύτερο να τα εκτυπώσεις σε χαρτί μεγέθους Α4 και βάρους από 120 gr και πάνω.


Τέλος, αν θέλεις να πάρεις μια ιδέα για το περιεχόμενό του, δεν έχεις παρά να ρίξεις μια ματιά στις επόμενες φωτογραφίες. 








Προμηθεύσου το ΤΩΡΑ σε ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΤΙΜΗ και διοργάνωσε το καλύτερο και το πιο διασκεδαστικό Baby Shower που μπορείς να φανταστείς!!! 




Φυσικά, μπορείς να μου στέλνεις κι εσύ τις ιδέες σου, τη γνώμη σου και πράγματα που σε απασχολούν ή που θέλεις να ακουστούν, στο email μου manoula1@yahoo.com. Επίσης μην ξεχάσεις να με ακολουθήσεις στις σελίδες μου στο Facebook και στο Instagram και να γραφτείς στο newsletter μου. 


Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα για μένα, πάτα εδώ.


Περιμένω τα σχόλιά σου και μέχρι το επόμενο άρθρο μου, σε φιλώ γλυκιά μανούλα!!!




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις