Ένα δώρο φτιαγμένο με αγάπη...

Αν ακόμα δεν έχεις βρει τι δώρο να κάνεις στα αγαπημένα σου πρόσωπα, αν δεν έχεις να διαθέσεις πολλά χρήματα ή αν θέλεις κάτι πρωτότυπο, σου έχω τη λύση! Μπισκότα σε βαζάκι φτιαγμένα με πολύ αγάπη! 





Είναι πολύ απλό και για εσένα που θα το φτιάξεις αλλά και για τον παραλήπτη: Ρίχνεις τα στερεά υλικά από μία συνταγή για μπισκότα μέσα σε ένα βάζο στο μέγεθος που πουλάνε το μέλι οι παραγωγοί, γράφεις σε ένα ταμπελάκι τι άλλα υλικά θα χρειαστούνε, γράφεις και τη συνταγή, το διακοσμείς όπως θέλεις και το δωρίζεις εκεί που θέλεις! Τόσο απλά!

Την ιδέα μου την έδωσαν οι λατρεμένες μας δασκάλες από τον 11ο Βρεφονηπιακό Σταθμό Περιστερίου, κα. Γεωργία και κα. Ανδριάνα που ανάμεσα στα άπειρα δωράκια που φτιάξανε για τα παιδάκια μας για τα Χριστούγεννα, φτιάξανε και αυτό. Οι φωτογραφίες είναι από το συγκεκριμένο δωράκι 😊




Εγώ θα σου δώσω τη συνταγή από τα συγκεκριμένα μπισκοτάκια που είναι υπερβολικά απλή και ακόμα και άσχετος να είναι κάποιος με τη μαγειρική μπορεί να την πετύχει αλλά μπορείς να βάλεις τα στερεά υλικά από όποια συνταγή θέλεις εσύ. Πάμε να τη δούμε;


Υλικά για το βαζάκι:
200γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
80γρ. ζάχαρη
20γρ. κακάο

Τα βάζεις μέσα στο βαζάκι με τη σειρά που αναφέρω και ρίχνεις από πάνω μερικά καραμελάκια τύπου smarties.

Στο ταμπελάκι σαν πρόσθετο υλικό της συνταγής θα γράψεις να προστεθούν 150γρ. κρύο βούτυρο

Τα βάζεις όλα σε ένα μπολ, τα ανακατεύεις μέχρι να έχεις ένα ομοιόμορφο μείγμα, τα πλάθεις στο σχήμα που θέλεις και τα ψήνεις σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά.

Αυτό ήταν! Πανεύκολο και δείχνει ότι έχεις κάνει κάτι με πολύ αγάπη γιατί πολύ απλά είναι χειροποίητο...

Περιμένω να δω στα σχόλια τη δική σου δημιουργία και τις εντυπώσεις των παραληπτών των δώρων!


Φυσικά, μπορείς να μου στέλνεις κι εσύ τις ιδέες σου, τη γνώμη σου και πράγματα που σε απασχολούν ή που θέλεις να ακουστούν, στο email μου manoula1@yahoo.com. Επίσης μην ξεχάσεις να με ακολουθήσεις στις σελίδες μου στο Facebook και στο Instagram και να γραφτείς στο newsletter μου. 


Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα για μένα, πάτησε εδώ.


Μέχρι την επόμενη φορά, σε φιλώ γλυκιά μανούλα!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις