Rebeca la abeja: Ένα πολύ ωραίο παραμυθάκι για παιδιά έως 5 χρονών

Θέλω να σου παρουσιάσω ένα πολύ ωραίο παιδικό παραμυθάκι που απευθύνεται σε παιδιά έως 5 χρονών τα οποία δειλά-δειλά ξεκινάνε την επαφή τους με τα ισπανικά και τα βοηθάει να μάθουν βασικές λεξούλες με έναν απλό και ταυτόχρονα διασκεδαστικό τρόπο.

Πρόκειται για ένα παραμύθι που είναι γραμμένο στα ισπανικά και βοηθάει το παιδί να έρθει σε επαφή με μία ξένη γλώσσα. Η έκδοσή του περιλαμβάνει ένα αρχείο PDF το οποίο μπορείς να εκτυπώσεις εάν θέλεις και έρχεται μαζί με ένα audio book ώστε να υπάρχει η δυνατότητα να ακούει το βιβλίο όπου κι αν βρίσκεται και άρα να έχει καθημερινή επαφή με τη γλώσσα 😊


Πάμε να το γνωρίσουμε;


Πριν ξεκινήσω, να σου πω ότι το συγκεκριμένο e-book είναι το πρώτο από μία σειρά 5 βιβλίων που πρόκειται να κυκλοφορήσει πολύ σύντομα. Η σειρά λέγεται "¿Qué puede...?" (Τι μπορεί...) και καταπιάνεται με τις 5 αισθήσεις με πρωταγωνιστές ζωάκια που τις ανακαλύπτουν κάνοντας βόλτα στη φύση.


Το πρώτο e-book "Rebeca la abeja" είναι ένα e-book 16 σελίδων που πραγματεύεται την ιστορία μίας μελισσούλας, της Rebeca, η οποία εξερευνά τον κόσμο με την όρασή της. Βλέπει διάφορα πράγματα στη φύση, τα αναγνωρίζει και ανακαλύπτει ταυτόχρονα τα χρώματα. Κάποια στιγμή συναντιέται με ένα μυρμηγκάκι, συστήνονται και γίνονται φίλες. 



Πάρε μία γεύση των περιεχομένων του βιβλίου!




Η σειρά αυτή περιλαμβάνει επίσης ένα audio book για να το βάζεις να παίζει σε καθημερινή βάση ώστε το παιδί να έχει καθημερινή επαφή με τη γλώσσα και την προφορά. Με αυτό τον τρόπο θα αποκτήσει περισσότερη άνεση στα ακουστικά!


Αν θέλεις να το αποκτήσεις, πάτα επάνω σε οποιαδήποτε εικόνα του άρθρου ή πάτα απευθείας εδώ


Φυσικά, μπορείς να μου στέλνεις κι εσύ τις ιδέες σου, τη γνώμη σου και πράγματα που σε απασχολούν ή που θέλεις να ακουστούν, στο email μου manoula1@yahoo.com. Επίσης μην ξεχάσεις να με ακολουθήσεις στις σελίδες μου στο Facebook και στο Instagram και να γραφτείς στο newsletter μου. 


Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα για μένα, πάτησε εδώ.


Μέχρι την επόμενη φορά, σε φιλώ γλυκιά μανούλα!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις